Intervicis

 

Meer dan een dialoog

 

 

Benen op tafel

HRM Circle

Training

Trainingen
Intervicis verzorgt trainingen op het gebied van personeelsbeleid, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Deze worden gegeven op basis van open inschrijving of op maat gemaakt. Klik op één van de onderstaande trainingen voor meer informatie:

Personeelsbeleid in het mkb

Updatedag Personeelsbeleid

Wie is hier de Baas? Leiderschap

Tijd is Geld. Timemanagement

Waar is de Klant? Klantgericht communiceren voor technici

Waar is het Geld? Finance voor non-financials

Music Power. workshop teambuilding


Met de Benen op Tafel
Intervicis organiseert al meer dan 10 jaar met collega ondernemers en managers tweedaagse ontmoetingen, waarbij u zelf de agenda bepaalt. Het is geen training, geen seminar en geen workshop. Wat is het dan wel? Lees hierover meer

De eerstvolgende ontmoeting vindt plaats op woensdagavond 11, donderdag 12 en vrijdag 13 april 2018 in Hotel De Zeeuwse Stromen, Renesse. Inschrijven kan vanaf nu: info@intervicis.nl.

HRM Circle
Tweemaal per jaar komt een groep personeelsmanagers bijeen om elkaar bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het terrein van personeel en organisatie. Dat kan te maken hebben met wetswijzigingen, reorganisatie of eigen ervaringen. Lees hierover meer

De eerstvolgende Circles vinden plaats op woensdagen 14 maart en 19 september 2018 op de locatie van Intervicis in Zundert of op de bedrijfslocatie van één van de deelnemers. Inschrijven kan vanaf nu: info@intervicis.nl.

Volg ons op: volg ons op LinkedIn volg ons op YouTube

© Copyright 2013 - Intervicis | Disclaimer