Intervicis

 

Laat uw organisatie bloeien.

 

 

Profiel

Onderhoud aan uw organisatie vergt permanent aandacht.
Soms snoeien, bemesten en water geven. Zo komt uw bedrijf tot bloei.
Intervicis verstrekt adviezen op maat, die vanuit het streven naar vaktechnische kwaliteit en praktische bruikbaarheid, direct kunnen worden toegepast. Geen vuistdikke rapporten maar concreet en basaal met uw ondernemersbelang voorop.  De menselijke maat staat hoog in het vaandel. Intervicis is gespecialiseerd in vraagstukken rondom strategie, samenwerking, leiderschap en personeel.

Door op verschillende aspecten en niveaus te adviseren maakt de inbreng van Intervicis het verschil. Juist door in samenhang tussen bedrijfsstrategie, organisatie ontwikkeling en personeelsbeleid, onze adviezen te verstrekken is onze inbreng fundamenteler. Wij begrijpen uw business en kennen uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring binnen een grote hoeveelheid bedrijven en branches zijn wij in staat om gericht en diepgaand naar uw organisatie en de competenties in uw bedrijf te kijken. Uiteindelijk is uw organisatie alleen succesvol als uw medewerkers over de juiste competenties en capaciteiten beschikken en, vooral, gemotiveerd zijn om van hun werk en uw bedrijf een succes te maken.


Het onderhouden van een motiverend personeelsbeleid kost veel tijd en energie. Dat is noodzakelijk want personeel is van levensbelang voor uw bedrijf. Dit alles is omgeven met een grote hoeveelheid wet- en regelgeving en dat vereist steeds meer expertise.

Op integere wijze laten samenvallen van de bedrijfsdoelstellingen met de belangen van de medewerkers is altijd het uitgangspunt van Intervicis. Uw bedrijfsbelang staat voorop.

Jan Boekestein
Twintig jaar ervaring als HR manager bij diverse bedrijven vormt op 1 januari 1999 de basis voor de oprichting van Intervicis. Jan Boekestein,opgegroeid tussen de Westlandse kassen, weet als geen ander hoe het is om als ondernemer je bedrijf te laten bloeien. Hij is het type adviseur met twee voeten in de klei, praktisch en resultaatgericht. De thema's leiderschap en samenwerking vormen de rode draad in zijn werkzaamheden

Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Zelf muzikant en componist, heeft hij geleerd dat muziek in veel situaties het functioneren van het individu of een groep kan verbeteren. Muziek geeft energie, ontroert, brengt troost en verbindt mensen. Deze gedachte wordt in diverse programma's toegepast. Onderstaande CD's zijn geproduceerd en uitgebracht door Jan. Wil je een exemplaar ontvangen? Geen probleem. Stuur een mailtje naar info@intervicis.nl en we sturen je een gratis CD toe.

Christmas BluesChristmas BluesChristmas BluesChristmas Blues


Volg ons op: volg ons op LinkedIn volg ons op YouTube

© Copyright 2013 - Intervicis | Disclaimer